Hei, olen Patrick

Kiitos kun tutustuit sivustoihini ja valokuviini! 

Valokuvat on tarinoita. Kun olin pieni, halusin elokuvaohjaajaksi. Kameran takana olen lähellä unelmaani. Valokuvaajana kerron muiden tarinan, ikuistan tärkeimmät hetket ja ainutlaatuiset kohtaamiset. Kameran takana näen kauneutta ja herkkyyttä. Haluan päästä sisään muiden kokemukseen ja kuvillani välittää aidon tunnelmanTyössäni palkitsevaa on, että voin antaa kuvieni kautta takaisin tietyn hetken tai päivän – vuosienkin päästä.

Lyhyesti minusta. Elämän tarkoitus on löytää oma tie, kasvaa ja antaa takaisin. Valokuvaus on minun tieni. Olen itseoppinut valokuvaaja, kouluttautunut muualle ja elätän itseni yrittäjänä. Tällä hetkellä valokuvaan hääpäiviä, perheitä ja matkoja. Pidän kesästä, thairuuasta, kahvista, hyvästä seurasta ja merkityksellisestä työstä. Uin, pyöräilen, heitän frisbeetä ja luen kirjoja.

Lyhyesti arvoistani. Aikaa ei ole olemassa, on vain tämä hetki. Keskity siihen, mikä on tärkeää. Tee sitä nyt ja luovu muusta. Tänään, ei huomenna. Hyvän elämän resepti on pitää toinen jalka mukavuus- ja toinen epämukavuusalueella. Kehitys tapahtuu siellä missä pelottaa. Paperi T sanoi kerran “mikään ratsuväki ei oo tulos pelastaa ketään”. Epäonnistu, epäonnistu, epäonnistu, onnistu, opi, jatka ja nauti matkasta. Minulle tärkeitä asioita ovat yhteys, läsnäolo, rakkaus, riippumattomuus & merkityksellisyys.

palaute
 • Katsottiin juuri kuvat ja video! Sanattomaksi vetää, aivan täydellisiä kuvia! Olet uskomattoman taitava, kiitos ♥ 

  Ghia & Olavi
 • Hey Patrick we wanted to thank you again for the great work together. We are happy for choosing you our photographer. We look forward to seeing the photos! 

  AŞNA & NASRAW
 • Kiitos todella upeasta työstä! Nämä ovat kauneimmat kuvat mitä meistä on koskaan otettu ja suosittelemme sinua eteenpäin!

  Sabina & Mikko
 • Kuinka kauniita kuvia!! Potreteista tuli aivan uskomattomia ja sait meidät rentoutumaan kameran edessä tosi hyvin! Palataan jos meille tulee myöhemmin tarvetta kuvaajalle 🙂

  Sonja & Joel
 

Yhteydenotto

Voitte laittaa viestiä, vaikka teillä olisi useampi kuvaaja harkinnassa. Jos teille sopii, tavataan ja tutustutaan.

Etsittekö kuvaajaa häihin? Hääkuvaaja kannattaa varata vuotta ennen hääpäivää. Valitkaahan kuvaaja huolella! Valokuvaaja on keskeinen osa hääpäivää ja valokuvat ovat muistoja kuvaajan näkökulmasta käsin. On tärkeää, että sulhasella, morsiamella ja kuvaajalla synkkaa. Käydään siis kahvilla ennen valokuvaajan valintaanne.

050 4668013 |   patekonnizilli(at)gmail.com