Hei, olen Patrick

Kiitos kun tutustuit sivustoihini ja valokuviini! 

Valokuvat on tarinoita. Kun olin pieni, halusin elokuvaohjaajaksi. Kameran takana olen lähellä unelmaani. Valokuvaajana kerron muiden tarinan, ikuistan tärkeimmät hetket ja ainutlaatuiset kohtaamiset. Työssäni palkitsevaa on, että voin antaa kuvieni kautta takaisin tietyn hetken tai päivän – vuosienkin päästä.  Hyvät valokuvat tekevät hetkestä tai päivästä ikimuistoisen.

Tyylini on fineart, vintage, valoisa & sävykäs. Kameran takana näen kauneutta ja herkkyyttä. Kuvaajana yritän päästä lähelle tapahtumaa, jolloin kuviin taltioituu hetken intimiteetti. Tavoitteeni valokuvaajana on, että kuvia katsoessa pääsee sisään tunnelmaan. 

Lyhyesti minusta. Olen valokuvannut sivutoimisesti useamman vuoden ja kuvannut toistakymmentä hääpäivää. Koulutukseltani olen psykologi. Mielestäni elämässä on tärkeää löytää oma tie, kasvaa ihmisenä ja antaa takaisin.

palaute
 • Aivan Mielettömiä kuvia, kiitos ♥ Ihaninta oli katsoa kuvia hetkistä, joissa ei ollut läsnä. Ja ihanaa nähdä niin paljon iloisia ja nauravia ihmisiä läpi päivän. Valtava kiitos, että teit päivästä ikimuistoisen sanan perimmäisessä tarkoituksessa

  Eve & Alex
 • Katsottiin juuri kuvat ja video! Sanattomaksi vetää, aivan täydellisiä kuvia! Olet uskomattoman taitava, kiitos ♥ 

  Ghia & Olavi
 • Hey Patrick we wanted to thank you again for the great work together. We are happy for choosing you our photographer. We look forward to seeing the photos! 

  AŞNA & NASRAW
 • Kiitos todella upeasta työstä! Nämä ovat kauneimmat kuvat mitä meistä on koskaan otettu ja suosittelemme sinua eteenpäin!

  Sabina & Mikko
 

Yhteydenotto

Ottakaa yhteyttä, tavataan ja tutustutaan.

Etsittekö kuvaajaa häihin? Hääkuvaaja kannattaa varata vuotta ennen hääpäivää. Valitkaahan kuvaaja huolella! Valokuvaaja on keskeinen osa hääpäivää ja valokuvat ovat muistoja kuvaajan näkökulmasta käsin. On tärkeää, että sulhasella, morsiamella ja kuvaajalla synkkaa. Käydään siis kahvilla ennen valokuvaajan valintaanne.

050 4668013 | hello(at)patrickzilliacus.fi