Hei, olen patrick

Kiitos kun tutustuit sivustoihini ja valokuviini! 

Lyhyesti minusta. Pidän kesästä, thairuuasta, kahvista, pyöräilystä, hyvästä seurasta ja merkityksellisestä työstä. Elämän tarkoitus on löytää oma tie, kasvaa ja antaa takaisin. Kameran takana olen elementissäni.

Valokuvat on tarinoita. Kun olin pieni, halusin elokuvaohjaajaksi. Kameran takana olen lähellä unelmaani. Valokuvaajana kerron muiden tarinan, ikuistan tärkeimmät hetket ja ainutlaatuiset kohtaamiset. Työssäni palkitsevaa on, että voin antaa kuvieni kautta takaisin tietyn hetken tai päivän – vuosienkin päästä. 

Etsittekö kuvaajaa häihin? Hääkuvaaja kannattaa varata ainakin vuosi ennen hääpäivää. Valitkaahan kuvaaja huolella! Valokuvaaja on keskeinen osa hääpäivää ja valokuvat ovat muistoja kuvaajan näkökulmasta käsin. On tärkeää, että sulhasella, morsiamella ja kuvaajalla synkkaa. Käydään siis kahvilla ennen valokuvaajan valintaanne.

 

ota yhteyttä
palaute
 • Katsottiin juuri kuvat ja video! Sanattomaksi vetää, aivan täydellisiä kuvia! Olet uskomattoman taitava, kiitos ♥ 

  Ghia & Olavi
 • Hey Patrick we wanted to thank you again for the great work together. We are happy for choosing you our photographer. We look forward to seeing the photos! 

  AŞNA & NASRAW
 • Kiitos todella upeasta työstä! Nämä ovat kauneimmat kuvat mitä meistä on koskaan otettu ja suosittelemme sinua eteenpäin!

  Sabina & Mikko
 • Kuinka kauniita kuvia!! Potreteista tuli aivan uskomattomia ja sait meidät rentoutumaan kameran edessä tosi hyvin! Palataan jos meille tulee myöhemmin tarvetta kuvaajalle 🙂

  Sonja & Joel