Wedding

Photography

Kemeran takana näen teidän tarinan, rakkauden ja yhteyden. Tavoitteenani on ikuistaa erityinen päivänne herkästi ja intiimisti. 

Dokumentaarinen hääkuvauspaketti

– 8h dokumentaarista hääkuvausta
– Hääpotretit miljöössä (1-2 tuntia)
– Hääseremonian dokumentointi
– Hääjuhlan, ohjelman ja valssin dokumentointi
– Dokumentaarisia kuvia teistä ja vieraista 
– Vieraskuvia esim. kaasoista, bestmaneista ja läheisistänne

Mitä saatte itsellenne?

– 400-600 korkearesoluutioista digitaalista valokuvaa 
– 12 kuukauden salasanasuojattu vierasgalleria 
(kysy lisää, niin voin näyttää mitä vierasgalleriasta löytyy!)
– Kuvien toimitus puisessa muistolaatikossa
– 15 fine-art vedostusta puuvillapaperille (10X15cm)

1550 € (sis. alv. 24% & matkakulut pääkaupunkiseudulla)

Tutustutaan, käydään kahvilla tai soitellaan!

LISÄTUNNIT

Kahdeksan tuntia riittää hyvin seremoniasta häävalssiin. Halutessasi voin ikuistaa myös aamun valmistautumisen tai myöhäisen illan juhlinnan.  

100€/h

Hääpäivän varaus

Ottakaa yhteyttä:
Voitte ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Varmistetaan ensin, että päiväni on vapaana. Jos kuvaus onnistuu, voidaan tavata, soitella tai tehdä heti kuvaussopimus. Sopimuksessa määritellään valmiiden kuvien omistus-, julkaisu- ja käyttöoikeudet molemmille osapuolille.

Tavataan ja tutustutaan:
Haluan tuntea teidät ja teidän tarinan. On tärkeää, että voitte luottaa minuun täysin hääpäivänä. Pidetään yhteyttä ja hiotaan suunnitelmia, kun hääpäivä lähestyy ja päivän ohjelmaa on viety pidemmälle. 
 
Varausmaksu:
Kuvaussopimus astuu voimaan maksamalla varausmaksun 300€ (hyvitetään lopullisesta hinnasta). Varausmaksulla vahvistetaan päivä molempien osalta, eikä sitä voida palauttaa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Milloin meidän kannattaa varata sinut kuvaajaksemme?

Varsinkin kesälauantait varataan puolesta vuodesta vuoteen ennen hääpäivää. Kalenteriin jää aina vapaita päiviä, joten kysy ihmeessä, vaikka hääpäivä olisi nurkan takana!

Kuinka monta hääpäivää olet valokuvannut?

Yli kolmen vuoden aikana olen kuvannut yli kaksikymmentä hääpäivää ja toimittanut hääpareille yli kymmenentuhatta hääkuvaa.

 

Kuinka kauan kuvien toimituksessa kestää?

Kuvien toimitus riippuu sesongista. Yleensä lähetän muutamia valokuvia nähtäväksenne jo seuraavina päivinä. Vierasgallerian avaan 2-3 viikkoa hääpäivästä, ja puulaatikon tulostuksien kanssa saatte noin kuukauden päästä.

Saammeko valokuvista myös raw-versiot?

Ajattelen siten, että ammattikuvaaja tekee valokuvat, ei ainoastaan ota niitä. Valitettavasti annan kuvistani vain valmiit ja käsitellyt.

 

 

Milloin meidän kannattaa tavata?

Jos haluatte, voidaan tavata tai soitella jo ennen kuvaussopimusta. Valokuvat kertovat tarinan kuvaajan näkökulmasta käsin, joten ymmärrän, jos haluatte tutustua peremmin minuun! Suosittelisin tapaamista ja tarkempia suunnitelmia muutamaa kuukautta ennen hääpäivää.

 

Kuinka toimitaan, jos emme halua kuvia julkaistaviksi?

Valokuvaajille kuvien julkaisu on tärkeää. Kuvaussopimuksessa määritellään kuvien julkaisuoikeudesta. Yleensä julkaisen sosiaalisessa mediassa 1-5 kuvaa ja joskus kotisivuillani isomman kuvasarjan. Jos teitä epäilyttää kuvien julkaistu, kysykää ja mietitään asiaa!

 

Valokuvaatko mustavalko- vai värikuvia?

Valokuvaan kuvat aina värillisinä. Joskus kuvat kuitenkin näyttävät paremmilta ilman värejä, jolloin käsittelen ne mustavalkoisiksi.

 

Millä kameralla kuvaat?

Tällä hetkellä laukusta löytyy kaksi Canon 5D mark III runkoa ja useampi prime-objektiivi. 

 
Kyllä, haluamme sinut kuvaajaksemme!